ont, det gör ont…

Sjung som Lena PH…

För så är det.

Har tokont – överallt.

För det är ju inte nog med kotförksjutning/artros i ländryggen utan jag har de senaste dagarna insett att det nog är Fibromyalgin, som har ett j ä t t e s  k o v  också…
Det första på säkert 2 år…
Det värsta är när jag är ute och går, hur det liksom sliter och drar i musklerna och vävnaderna, precis som att de ska slitas av.
Och hur benen domnar…
Det är svårt att förklara känslan men det gör så ont, att jag måste stanna upp ett slag…
Om det eror på Fibron, eller ländryggen – det vete ju endast f*n.

HUR ska det gå till helgen, när vi ska på en SM tävling i pimpel i en gren som kalls för Mormyska…
Tur det är så roligt:/!

2 thoughts on “ont, det gör ont…

 1. Nämen vad är detta? Jag har också ett skov som är värre än något annat. Har inte haft nåt riktigt skov på flera år utan har bättre och sämre dagar nu för tiden sen jag fick sjukersättning. Nu har jag lite småfeber varje dag, ont som bara f-n, mest i höger sida från midjan och neråt men även andra delar av kroppen är mer ond nu än annars. Sen är jag mer eller mindre yr varje dag. Jag orkar ingenting på dagarna och kan knappt sova på nätterna för då jag lägger mig gör det så galet ont så jag inte kan ligga kvar i sängen. Efter flera turer upp och ner i sängen så somnar jag framåt 3 – 4-tiden. Så har jag haft det i två veckor nu och ännu ingen bättring. När jag lägger mig på dan så kan jag ligga i max 10 minuter sen måste jag kliva upp igen för det gör så infernaliskt ont. När jag är ”som vanligt” behöver jag inte lägga mig på dagarna utan det räcker att jag sitter och vilar mig då och då.
  I vanliga fall då jag har ont så räcker det om jag tar en Citodon och en Alvedon för att värsta värken ska ge med sig och det blir så jag kan sova och/eller stå ut med det. Nu tar jag två Citodon men det hjälper ändå inte så när jag är uppe på natten och det tokvärker så fyller jag på med Alvedon och till sist kan det då ge med sig så jag kan somna.
  En bekant som också har fibromyalgi har också ett rejält skov nu så hon klarar inte av att jobba utan blev sjukskriven. Hon har inte mått så här dåligt på ett par år.
  Vad är det här??? Är det nåt i luften som vi med fibromyalgi inte tål eller vad?
  Kommer du på nåt som kan hjälpa så tipsa mig gärna för jag blir galen av all värk.
  Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s